2012. február 7., kedd

Everything You Want - infók

Sziasztok!
Néhány napja belekezdtem egy újabb oneshot-ba, és most már úgy állok vele(az elején vagyok azért még,ne értsétek félre!), meg a fejembe teljesen kirajzolódott a kép, hogy mit is akarok, úgyhogy úgy döntöttem, néhány dolgot írok róla.
A címe Everything You Want, és nem feltétlenül arra utal, amire gondoltok. Természetesen Klaroline történet, de nem olyan a felépítése, mint amilyenre valószínáleg számítotok, mivel ugyan Klaroline sztori, nem ők ketten lesznek a központban, hanem Caroline és egy másik szereplő, akit egyenlőre nem nevezek meg, legyen egy kis izgalom benne;) Maga a történet egyébként a bállal kezdődik, ahol Klaus és Caroline táncolnak, de onnét teljesen AU, és már közben is valamennyire, ugyanis a tánc és a bál közben Caroline már küzd valamilyen érzésekkel Klaus iránt.
És azt hiszem, egyenlőre többet nem is mondok. Részletet valószínűleg szombat környékén fogok hozni, és ha sikerül, akkor még hét vége előtt felrakom az teljes történetet. Rosszabb esetbe jövő hét első felében.
puszi, Enci

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése